Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka w pucharkach
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7538
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2533
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7538
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2533
Składniki
Galaretki rozpuścić wg przepisu, pucharki ułożyć najlepiej w formie do mufinek aby były pochylone. Zalać pierwszym kolorem galaretki ( powinna wyjść po skosie) i poczekać do zastygnięcia (umieścić w lodówce) następnie odwrócić pucharki aby były pochylone w drugą stronę, zalać następnym kolorem i ponownie czekać do zastygnięcia. Na końcu postawić pucharki prosto i wylać kolejną galaretkę. Po zastygnięciu na wierzchu wyłożyć bitą śmietanę i owoce. Smacznego