Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka w pucharkach
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 347
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4924
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 111
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 158
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 347
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4924
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 111
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 158
Składniki
Galaretki rozpuścić wg przepisu, pucharki ułożyć najlepiej w formie do mufinek aby były pochylone. Zalać pierwszym kolorem galaretki ( powinna wyjść po skosie) i poczekać do zastygnięcia (umieścić w lodówce) następnie odwrócić pucharki aby były pochylone w drugą stronę, zalać następnym kolorem i ponownie czekać do zastygnięcia. Na końcu postawić pucharki prosto i wylać kolejną galaretkę. Po zastygnięciu na wierzchu wyłożyć bitą śmietanę i owoce. Smacznego