Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1819
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14462
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19545
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1819
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14462
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19545
Składniki
MARGARYNĘ, CUKIER 1i 1/2SZKL, CUKIER WANILIOWY, KAKAO, WODĘ ZAGOTOWAĆ, POGOTOWAĆ 5 MINUT CIĄGLE MIESZAJĄC. OSTUDZIĆ. PO OSTUDZENIU DODAĆ 4 ŻÓŁTKA, WYMIESZAĆ NA JEDNOLITĄ MASĘ, ODLAĆ 1/2 SZKL.
DO RESZTY DODAĆ MĄKĘ PROSZEK DO PIECZENIA I PIANE Z UBITYCH NA SZTYWNO BIAŁEK, WYMIESZAĆ, WLAĆ DO FORMY
SER (JEŻELI NIE W WIADERKU TO ZMIELIĆ)JEŻELI W WIADERKU POŁĄCZYĆ Z 4 JAJKAMI , 1 SZKL CUKRU, 1/2 KOSTKI MIĘKKIEGO MASŁA, BUDYNIEM W PROSZKU (CAŁE OPAKOWANIE), UTRZEĆ NA GŁADKĄ MASĘ I WYŁOŻYĆ NA CIASTO PIEC 60 MINUT W TEMP. 175`C
PO UPIECZENIU POLAĆ MASĄ I POSYPAĆ WIÓRKAMI