Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8446
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 524
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8446
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 524
Składniki
Czekoladę stop w kąpieli wodnej. Ostudź. Żółtka ubij z łyżką cukru. Białka ubij na sztywno z resztą cukru. Ubij śmietanę kremówkę.
Połącz przygotowane . Wlej rum, wymieszaj krem.
Kokilki posmaruj masłem. Wlej krem do 2/3 ich wysokości. Piecz 17 min w temp. 200°C. Przed podaniem wierzch posyp kakao.
<strong>Przepis przysłała Agata Skiba z Łabędziowa</strong>Źródło: Bella Relaks