Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14052
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15953
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6429
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14052
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15953
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6429
Składniki
Czekoladę stop w kąpieli wodnej. Ostudź. Żółtka ubij z łyżką cukru. Białka ubij na sztywno z resztą cukru. Ubij śmietanę kremówkę.
Połącz przygotowane . Wlej rum, wymieszaj krem.
Kokilki posmaruj masłem. Wlej krem do 2/3 ich wysokości. Piecz 17 min w temp. 200°C. Przed podaniem wierzch posyp kakao.
<strong>Przepis przysłała Agata Skiba z Łabędziowa</strong>Źródło: Bella Relaks