Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne ciasteczka bez użycia mąki
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Umieszczamy wszystkie składniki w misce i mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Masę wkładamy na 1 godzinę do lodówki.
Po godzinie wyciągamy ciasto z lodówki i formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego. Każdą kulkę obtaczamy w cukrze pudrze i wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy około 15 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Z podanych proporcji wychodzi około 12 ciasteczek . Smacznego :)