Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19385
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13107
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1756
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232223
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19385
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13107
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1756
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232223
Składniki
MĄKĘ PRZESIAĆ DO MISECZKI POŁĄCZYĆ Z SODĄ I CYNAMONEM.
OLEJ UCIERAMY Z CUKREM,DODAJEMY MLEKO,JAJKA,MIÓD I PRZESIANĄ MĄKĘ Z RESZTA SKŁADNIKÓW.
GDY CAŁOŚĆ JEST DOKŁADNIE WYMIESZANA ZALEWAMY FOREMKI DO POŁOWY I WSTAWIAMY DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO TEMPERATURY 180 STOPNI I PIECZEMY 45 MINUT....PO WYSTUDZENIU DOWOLNIE DEKORUJEMY...
SMACZNEGO!!!!!