Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste a przede wszystkim pyszne muffinki. Połączenie jabłka i masła orzechowego daje nam niezwykły smak. Polecam.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1511
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 215
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1511
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 215
Składniki
1. Suche składniki mieszamy w misce. 2. Mokre składniki i masło orzechowe mieszamy trzepaczką w osobnej misce. 3. Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę. 4. Mokre i suche składniki mieszamy ze sobą za pomocą łyżki. Dodajemy jabłka i ponownie mieszamy. 5. Ciasto nakładamy do formy do pieczenia muffinek wcześniej wyłożonej papilotkami. 6. Pieczemy około 25 minut w temperaturze 180 stopni.