Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste a przede wszystkim pyszne muffinki. Połączenie jabłka i masła orzechowego daje nam niezwykły smak. Polecam.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413837
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2179
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413837
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2179
Składniki
1. Suche składniki mieszamy w misce. 2. Mokre składniki i masło orzechowe mieszamy trzepaczką w osobnej misce. 3. Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę. 4. Mokre i suche składniki mieszamy ze sobą za pomocą łyżki. Dodajemy jabłka i ponownie mieszamy. 5. Ciasto nakładamy do formy do pieczenia muffinek wcześniej wyłożonej papilotkami. 6. Pieczemy około 25 minut w temperaturze 180 stopni.