Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo prosty sposób wykonania,pyszne ciasto własnie na ten czas.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Zółtka,cukier,margarynę dobrze zmiksować na puszystą masę.
cały czas miksując dodawać po łyżce mąkę z proszkiem do pieczenia i ciepłe mleko.
na koniec ubić białko i łyżką delikatnie połączyć z ciastem.
ciasto wylać na blachę wyłozoną papierem do pieczenia i wstawić do zimnego piekarnika.
piekarnik włączyć do 190 stopni i piec ok 35 minut.
Galaretki przyrządzić wg przepisu. ! Jedną w osobnym naczyniu. Kiedy zacznie tężeć galaretka, ubić śmietanę i połączyć. Połozyć na przestudzony placek
położyć owoce i zalać tężejącą galaretką. Wstawić do lodówki.