Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo prosty sposób wykonania,pyszne ciasto własnie na ten czas.
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 127
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6907
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 127
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6907
Składniki
Zółtka,cukier,margarynę dobrze zmiksować na puszystą masę.
cały czas miksując dodawać po łyżce mąkę z proszkiem do pieczenia i ciepłe mleko.
na koniec ubić białko i łyżką delikatnie połączyć z ciastem.
ciasto wylać na blachę wyłozoną papierem do pieczenia i wstawić do zimnego piekarnika.
piekarnik włączyć do 190 stopni i piec ok 35 minut.
Galaretki przyrządzić wg przepisu. ! Jedną w osobnym naczyniu. Kiedy zacznie tężeć galaretka, ubić śmietanę i połączyć. Połozyć na przestudzony placek
położyć owoce i zalać tężejącą galaretką. Wstawić do lodówki.