Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezawodna, lepsza od gotowych
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 968
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 968
Składniki
Margarynę, cukier i kakao podgrzewamy mieszając na malutkim gazie, najlepiej w wąskim, wysokim garnuszku. Przygotowujemy mikser.Kiedy składniki się rozpuszczą zdejmujemy z ognia, wbijamy całe jajo i natychmiast miksujemy, aż zgęstnieje i polewamy ciasto lub lody czy desery.