Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z pośród tysiąca możliwości podania ciasta parzonego....''
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7543
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2548
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7543
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2548
Składniki
Zagotować wodę z margaryną, dodać mąkę, gotować aż będzie odstawać od ścianek, ostudzić. Ubijać mikserem, dodając kolejno jajka. Powstałą masę przełożyć do szprycy, formować ptysie, piec 10-15 min w temp. 180-200 C.
Ubić śmietanę, dodać rozpuszczoną w 1-szklance wody galaretkę, wyjdzie pyszna pianka. nadziewać owocami i pianką, posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO