Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niedrogie, nie zbyt pracochłonne, ale za to jakie pyszne :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5803
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1249
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12471
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5246
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5803
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1249
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12471
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5246
Składniki
Białka ubić z cukrem, dodać żółtka, mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia,wodę, olej i ocet. Upiec po przestygnięciu przekroić na pół. Ugotować budyń z dodatkiem 2 łyżek mąki, po przestygnięciu utrzeć z masłem lub margaryną. Przekrojone ciasto smarujemy w środku i cienko na wierzchu kremem budyniowym. Kokos z 2 łyżkami cukru zrumienić na patelni i posypać wierzch ciasta. Życzę smacznego :))