Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niedrogie, nie zbyt pracochłonne, ale za to jakie pyszne :)
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1645
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 932
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1645
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 932
Składniki
Białka ubić z cukrem, dodać żółtka, mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia,wodę, olej i ocet. Upiec po przestygnięciu przekroić na pół. Ugotować budyń z dodatkiem 2 łyżek mąki, po przestygnięciu utrzeć z masłem lub margaryną. Przekrojone ciasto smarujemy w środku i cienko na wierzchu kremem budyniowym. Kokos z 2 łyżkami cukru zrumienić na patelni i posypać wierzch ciasta. Życzę smacznego :))