Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryżowe babeczki :) mam nadzieje , że zasmakują Wam tak samo jak mi :) smacznego ...
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424867
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10669
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424867
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10669
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Składniki
1 . Zagotować mleko z cukrem i cukrem waniliowym . Dodać ryż i masło , gotować aż ryż wchłonie niemal całe mleko i zdjąć z ognia 2 . Żółtka i białka oddzielić . Białka ubić na sztywno . Wcześniej przygotowany ryż wymieszać z żółtkami i pianą . Przełożyć do foremek . Piec ok. 30 min w 180 * . Podawać polane sosem