Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 133
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 133
Składniki
Kiwi obrać i pokroić w kostkę, jabłko obrać wyciąć nasienie i pokroić w grubszą kostkę. Winogrona przekroić na pół i wyjąć pestki, biszkopty pokruszyć na ćwiartki. Wszystko wrzucić do salaterki i polać połową kubeczka jogurtu. Wymieszać i zajadać ze smakiem. *ilość winogron i biszkoptów zależy od gustu i chęci na małe co nieco