Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1463
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1372
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 265
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1463
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1372
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 265
Składniki
Czekoladę zetrzeć na tarce, na grubszych oczkach. Przygotować dwie szklaneczki. Do każdej przełożyć po dwie łyżeczki serka, tak aby nie zbrudzić wnętrza szklanki. Następnie wsypać część czekolady. Czynność powtórzyć kilka razy, aż zrobią się warstwy. Na samej górze umieścić pokrojone w paseczki brzoskwinie i przepołowione, pozbawione pestek grona winogron. W zależności od upodobań deser można zrobić z serków różnych smaków i uzyskać wielokolorowy deser np. dla dzieci. Oczywiście można też dodać różne owoce. Smacznego ;)