Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 103
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3342
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 103
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3342
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Składniki
Ser zmielić i wymieszać z cukrem i ubitą śmietanką. Galaretki truskawkowe rozpuścić w 100 ml wody, lekko przestudzić i wlać do masy serowej, całość zmiksować i wyłożyć na gotowy biszkopt. Wstawić na godzinę do lodówki. Na górę rozłożyć truskawki i wylać tężejąca galaretkę malinową. Włożyć do lodówki aby galaretka zastygła. Smacznego.