Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna i rozpływająca się w ustach,a przede wszystkim tania.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 212
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 352
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 212
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 352
Składniki
Wyrobione ciasto podzielic na dwie części.Jedna część do zamrażalnika,druga do lodówki,na conajmniej 2 godz.
Część z lodówki wyłożyć na blaszke,dać jabłka,ale nie gotowane,lekko odciśnięte..Nastepnie ubić pianę z dwóch białek i dać na jabłka.Na koniec oprószyc tą czescia z zamrazalnika,najlepiej na tarce o duzych oczkach.Piec 45 min w 180 stopniach.
Smacznego!!!