Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna i rozpływająca się w ustach,a przede wszystkim tania.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2580
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2580
Składniki
Wyrobione ciasto podzielic na dwie części.Jedna część do zamrażalnika,druga do lodówki,na conajmniej 2 godz.
Część z lodówki wyłożyć na blaszke,dać jabłka,ale nie gotowane,lekko odciśnięte..Nastepnie ubić pianę z dwóch białek i dać na jabłka.Na koniec oprószyc tą czescia z zamrazalnika,najlepiej na tarce o duzych oczkach.Piec 45 min w 180 stopniach.
Smacznego!!!