Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
..prosta tarta na cieście francuskim..
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
..formę natłuścić, wyłożyć ciastem francuskim, część zostawić do dekoracji
..twaróg przemielić z cukrem waniliowym i żółtkiem, wyłożyć na ciasto
..posypać owocami
..z pozostałego ciasta wyciąć paski i udekorować wierzch ciasta, całość posmarować rozbełtanym białkiem
.. piec ok 15-20 minut w 160-180 stopniach