Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny i łatwy do przygotowania
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414382
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2292
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414382
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2292
Składniki
- Wymieszać żółtka, margarynę, cukier i migdały - Dodać proszek do pieczenia, kakao i pianę z białek - Piec ok. 30 min.
- Ostudzone ciasto przekroić na dwa placki. - Na spodzie ułożyć wiśnie (parę zostawić do dekoracji), część bitej śmietany i posypać 1 startą czekoladą - Przykryć drugim plackiem i udekorować resztą bitej śmietany, wiśniami i drugą startą czekoladą.