Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i chrupiące bułeczki owsiane idealne na śniadanie, bułeczki piekłam we frytkownicy beztłuszczowej .
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 921
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 921
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Składniki
Najlepiej smakują jeszcze ciepłe i chrupiące z masłem i kubkiem kawy .
Do miski wsyp płatki owsiane dodaj mąkę, proszek oraz sól, wymieszaj , dodaj jajko i wodę, wyrób ciasto i odstaw na 10 minut.
Ciasto podziel na 4 części i uformuj bułeczki, wierzch posyp płatkami owsianymi .
Bułeczki ułóż w koszu frytkownicy i piecz około 15-18 minut w temperaturze 180 st. aż wierzch zrobi się rumiany.