Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7602
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2684
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7602
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2684
Składniki
make przesiac do miski, dodac sol, pokruszone drozdze, mleko, ziarna polaczyc skladniki, kiedy juz beda ze soba zespolone dodac olej i wyrobic ciasto. odstawic w cieple miejsce, przykryc sciereczka do wyrosniecia(ja stawiam na plyte kuchenki gazowej, bo pod spodem mam piekarnic, wiec szybko wyrasta).uszykowac blaszke, taka jak na keks z wyrosnietego ciasta urofmowac bochenek i wsadzic do blaszki piec ok.40-50 minut w temp 180C