Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Składniki
z kajzerek ścinamy wierzch,wydrążamy miąższ i smarujemy bułeczki w środku koncetratem(dobrze rozprowadza się go małą łyżeczką).Cebulkę kroimy na cienkie półplasterki i smażymy na złoto.Szynkę kroimy w kostkę i dodajemy do cebulki.Przyprawiamy do smaku.Dusimy ok 10 minut. Pod koniec dodajemy groszek(może też być kukurydza). Farszem napełniamy bułki i posypujemy startym żółtym serem.Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180*C.Zapiekamy ok. 10minut,aż ser się roztopi.Podajemy zaraz po upieczeniu. Smacznego:-)