Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3718
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3802
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 370
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 680
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3718
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3802
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 370
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 680
Składniki
z kajzerek ścinamy wierzch,wydrążamy miąższ i smarujemy bułeczki w środku koncetratem(dobrze rozprowadza się go małą łyżeczką).Cebulkę kroimy na cienkie półplasterki i smażymy na złoto.Szynkę kroimy w kostkę i dodajemy do cebulki.Przyprawiamy do smaku.Dusimy ok 10 minut. Pod koniec dodajemy groszek(może też być kukurydza). Farszem napełniamy bułki i posypujemy startym żółtym serem.Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180*C.Zapiekamy ok. 10minut,aż ser się roztopi.Podajemy zaraz po upieczeniu. Smacznego:-)