Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kawiorowe minitorciki z chleba"
Usmażony kotlet jagnięcy podany z kaszą jaglaną i ostrym sosem z papryczek ch...
Odsłon: 26
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 125
Sposób na danie z filetem kurczaka w roli głównej, pod warzywna pierzynką. W...
Odsłon: 62
Usmażony kotlet jagnięcy podany z kaszą jaglaną i ostrym sosem z papryczek ch...
Odsłon: 26
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 125
Sposób na danie z filetem kurczaka w roli głównej, pod warzywna pierzynką. W...
Odsłon: 62
Składniki
Kromki pieczywa tostowego pozbaw skórek. Wydrąż miąższ z połówki dojrzałego awokado. Posiekaj go drobno, rozgnieć widelcem lub zblenduj. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Pastę dopraw sokiem z limonki, solą oraz chili w proszku.
Do osobnej miseczki przełóż serek łososiowy. Dodaj połowę czerwonego kawioru, wymieszaj. Dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Rozłóż 3 kromki pieczywa, posmaruj łososiową pastą. Przykryj kolejnym 3 tostami.
Rozsmaruj pastę z awokado, przykryj ostatnimi 3 tostami, dociśnij. Każdą piętrową kanapkę pokrój na ćwiartki. Dekoruj resztą kawioru i ziołami.
czas ok. 25 min; porcja – 260 kcal, cena 3 złŹródło: Świat kobiety
Przepisy Pieczywo
Pieczywo
drożdżowy ślimak z migdałami
Pieczywo
Szybki chlebek bez glutenu według Ewy Wachowicz
Pieczywo
Bułeczki z cynamonem, rodzynkami i daktylami
Pieczywo
Bułki pszenne z mąką ziemniaczaną
drożdżowy ślimak z migdałami
Słodki, drożdżowy ślimak z migdałami. Pyszny solo do popołudniowej herbaty al...
Odsłon: 331
Szybki chlebek bez glutenu według Ewy Wachowicz
Co powiecie na pyszny, ale jednocześnie bezglutenowy chleb? Przepis Ewy Wacho...
Odsłon: 6720