Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17306
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 337
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3364
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 107
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 137
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 73
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17306
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 337
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3364
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 107
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 137
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 73
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na trójkąty. Na każdy trójkąt układamy po pół kostki czekolady białej i mlecznej oraz niewielką truskawkę. Zawijamy w rogala. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200st na 20 min i gotowe. Można podawać z truskawkami w czekoladzie. Czekoladę roztapiamy w gorącej kąpieli i maczamy w niej truskawki potem w kokosie i odstawiamy do lodówki aż zastygną.