Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12479
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4916
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 79
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12479
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4916
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 79
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na trójkąty. Na każdy trójkąt układamy po pół kostki czekolady białej i mlecznej oraz niewielką truskawkę. Zawijamy w rogala. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200st na 20 min i gotowe. Można podawać z truskawkami w czekoladzie. Czekoladę roztapiamy w gorącej kąpieli i maczamy w niej truskawki potem w kokosie i odstawiamy do lodówki aż zastygną.