Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7552
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2577
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7552
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2577
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na trójkąty. Na każdy trójkąt układamy po pół kostki czekolady białej i mlecznej oraz niewielką truskawkę. Zawijamy w rogala. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200st na 20 min i gotowe. Można podawać z truskawkami w czekoladzie. Czekoladę roztapiamy w gorącej kąpieli i maczamy w niej truskawki potem w kokosie i odstawiamy do lodówki aż zastygną.