Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka smaczna i ciekawa zupa.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5010
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13538
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7627
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5010
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13538
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7627
Składniki
Do gotującego sie bulionu dodaj 1 posiekaną drobno cebule i pokrojony drobno czosnek. Gdy wszystko bedzie sie gotowac reszte cebuli pokroic w cienkie półplastry i podsmarzyc razem pokroionym w kostke boczkiem na złoty kolor. Dodać do bulionu. Pokruszone kromki chleba bez skury dosypac do zupy gotowac na wolnym ogniu 2-5 minut. Zagęścic smietaną doprawic do smaku.