Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka smaczna i ciekawa zupa.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14271
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1656
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16294
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6562
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14271
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1656
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16294
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6562
Składniki
Do gotującego sie bulionu dodaj 1 posiekaną drobno cebule i pokrojony drobno czosnek. Gdy wszystko bedzie sie gotowac reszte cebuli pokroic w cienkie półplastry i podsmarzyc razem pokroionym w kostke boczkiem na złoty kolor. Dodać do bulionu. Pokruszone kromki chleba bez skury dosypac do zupy gotowac na wolnym ogniu 2-5 minut. Zagęścic smietaną doprawic do smaku.