Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117711
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8217
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3058
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1910
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1442
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117711
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8217
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3058
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1910
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1442
Składniki
z kajzerek ścinamy wierzch,wydrążamy miąższ i smarujemy bułeczki w środku koncetratem(dobrze rozprowadza się go małą łyżeczką).Cebulkę kroimy na cienkie półplasterki i smażymy na złoto.Szynkę kroimy w kostkę i dodajemy do cebulki.Przyprawiamy do smaku.Dusimy ok 10 minut. Pod koniec dodajemy groszek(może też być kukurydza). Farszem napełniamy bułki i posypujemy startym żółtym serem.Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180*C.Zapiekamy ok. 10minut,aż ser się roztopi.Podajemy zaraz po upieczeniu. Smacznego:-)