Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1184
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1184
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
Składniki
z kajzerek ścinamy wierzch,wydrążamy miąższ i smarujemy bułeczki w środku koncetratem(dobrze rozprowadza się go małą łyżeczką).Cebulkę kroimy na cienkie półplasterki i smażymy na złoto.Szynkę kroimy w kostkę i dodajemy do cebulki.Przyprawiamy do smaku.Dusimy ok 10 minut. Pod koniec dodajemy groszek(może też być kukurydza). Farszem napełniamy bułki i posypujemy startym żółtym serem.Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180*C.Zapiekamy ok. 10minut,aż ser się roztopi.Podajemy zaraz po upieczeniu. Smacznego:-)