Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 20655
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8860
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 692
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8438
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 20655
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8860
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 692
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8438
Składniki
z kajzerek ścinamy wierzch,wydrążamy miąższ i smarujemy bułeczki w środku koncetratem(dobrze rozprowadza się go małą łyżeczką).Cebulkę kroimy na cienkie półplasterki i smażymy na złoto.Szynkę kroimy w kostkę i dodajemy do cebulki.Przyprawiamy do smaku.Dusimy ok 10 minut. Pod koniec dodajemy groszek(może też być kukurydza). Farszem napełniamy bułki i posypujemy startym żółtym serem.Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180*C.Zapiekamy ok. 10minut,aż ser się roztopi.Podajemy zaraz po upieczeniu. Smacznego:-)