Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zapiekanka schabowa CENA:"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5625
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27713
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 67
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5625
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27713
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 67
Składniki
Schab pokrój w drobną kostkę, posyp przyprawami i zalej mlekiem. Wstaw do lodówki na 2 godziny, a nas tępnie usmaż na oleju.
Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
W wysmarowanym mas łem naczyniu żaroodpornym ułóż: kaszę, połowę sosu pieczarkowego, schab, połowę startego sera i natki. W ten sposób przygotuj dwie warstwy.
Piecz potrawę około 20 minut w temp. 200°C.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 390. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax