Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowna zupa! Pochodzi z Hiszpanii, a kuchnia Hiszpańska jest uważana za jedną z najlepszych na świecie.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6339
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1962
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6339
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1962
 
         
        Składniki
Rybę umyć, podzielić na 3-4 dzwonka. Cebulę i paprykę umyć (z papryki usunąć nasiona) pokroić w kostkę. Czosnek i ziemniaki obrać. Ziemniaki pokroić w plasterki. Pokrojone ważywa włożyć do garnka, zalać wodą, posolić i zagotować. Pomidora sparzyć, obrać ze skórki i dodać do reszty składników. Gdy warzywa zmiękną, dodać rybę, oliwę z oliwek i gotować kolejne 10 minut. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby. Podawać z grzankami z białego pieczywa. Zupę można lekko zakwasić sokiem cytrynowym.