Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowna zupa! Pochodzi z Hiszpanii, a kuchnia Hiszpańska jest uważana za jedną z najlepszych na świecie.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 15
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3432
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 97
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 834
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 15
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3432
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 97
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 834
Składniki
Rybę umyć, podzielić na 3-4 dzwonka. Cebulę i paprykę umyć (z papryki usunąć nasiona) pokroić w kostkę. Czosnek i ziemniaki obrać. Ziemniaki pokroić w plasterki. Pokrojone ważywa włożyć do garnka, zalać wodą, posolić i zagotować. Pomidora sparzyć, obrać ze skórki i dodać do reszty składników. Gdy warzywa zmiękną, dodać rybę, oliwę z oliwek i gotować kolejne 10 minut. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby. Podawać z grzankami z białego pieczywa. Zupę można lekko zakwasić sokiem cytrynowym.