Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowna zupa! Pochodzi z Hiszpanii, a kuchnia Hiszpańska jest uważana za jedną z najlepszych na świecie.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 501
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4652
Mus z łososia z pesto, z serii nieudanych wyrobów, z pytaniem: co przypomina?
Odsłon: 242
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 1527
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 501
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4652
Mus z łososia z pesto, z serii nieudanych wyrobów, z pytaniem: co przypomina?
Odsłon: 242
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 1527
Składniki
Rybę umyć, podzielić na 3-4 dzwonka. Cebulę i paprykę umyć (z papryki usunąć nasiona) pokroić w kostkę. Czosnek i ziemniaki obrać. Ziemniaki pokroić w plasterki. Pokrojone ważywa włożyć do garnka, zalać wodą, posolić i zagotować. Pomidora sparzyć, obrać ze skórki i dodać do reszty składników. Gdy warzywa zmiękną, dodać rybę, oliwę z oliwek i gotować kolejne 10 minut. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby. Podawać z grzankami z białego pieczywa. Zupę można lekko zakwasić sokiem cytrynowym.