Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
www.abitepl.blogspot.com
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27389
Polecam, pychota.
Odsłon: 271
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 143
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27389
Polecam, pychota.
Odsłon: 271
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 143
Składniki
Przygotowanie: Cebulę i czosnek kroję w kosteczkę wrzucam do garna z oliwą z oliwek. Dodaje starty imbir i rozmaryn. Duszę. Dodaje pomidory i gotuje przez 10-15 minut. Dodaje ciecierzyce i miksuje aż uzyskam w miarę gładką konsystencję. Dolewam bulion tak, żeby zupa nie była za rzadka, gotuję jeszcze chwilę. Podaję z grzankami pokrojonymi w kostkę.