Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
www.abitepl.blogspot.com
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 140
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 17
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17322
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 140
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 17
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17322
Składniki
Przygotowanie: Cebulę i czosnek kroję w kosteczkę wrzucam do garna z oliwą z oliwek. Dodaje starty imbir i rozmaryn. Duszę. Dodaje pomidory i gotuje przez 10-15 minut. Dodaje ciecierzyce i miksuje aż uzyskam w miarę gładką konsystencję. Dolewam bulion tak, żeby zupa nie była za rzadka, gotuję jeszcze chwilę. Podaję z grzankami pokrojonymi w kostkę.