Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lepsza wersja zupy pieczarkowej.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336700
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4138
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423269
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2649
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336700
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4138
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423269
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2649
Składniki
Pieczarki pokroić w plastry, usmażyć na maśle, dodać cebulę, oprószyć mąką i dusić do 10 minut, na wolnym ogniu. Wlać bulion i gotować jeszcze 10 minut. Zupę doprawić i zmiksować. Wlać śmietanę. Nalewać w talerze posypać natką pietruszki. Podawać z groszkiem ptysiowym.