Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lepsza wersja zupy pieczarkowej.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 336
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2607
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 336
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2607
Składniki
Pieczarki pokroić w plastry, usmażyć na maśle, dodać cebulę, oprószyć mąką i dusić do 10 minut, na wolnym ogniu. Wlać bulion i gotować jeszcze 10 minut. Zupę doprawić i zmiksować. Wlać śmietanę. Nalewać w talerze posypać natką pietruszki. Podawać z groszkiem ptysiowym.