Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna :)
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 357
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54778
Rzadko już teraz robię i jadam słodkości. Niedawno jednak udało mi się odtwor...
Odsłon: 2965
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 618
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 636
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 357
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54778
Rzadko już teraz robię i jadam słodkości. Niedawno jednak udało mi się odtwor...
Odsłon: 2965
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 618
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 636
Składniki
W garnku rozgrzac oliwe. Por i cebule pokroic drobno i zeszklic na oliwie. Dodac pokrojony w polplasterki por i dusic kilka minut.
Warzywa zalac woda i dodac 2 kostki rosolowe. Ziemniaki pokroic w kostke i dodac do zupy, zagotowac. Kiedy ziemniaki beda miekkie dodac mrozony groszek i gotowac kilka minut. Zupe zmiksowac blenderem na gladki krem. Doprawic sola, pieprzem i tymiankiem. Podawac z pieczywem lub grzankami.