Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8395
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 503
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8395
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 503
Składniki
W garnku rozgrzac oliwe. Por i cebule pokroic drobno i zeszklic na oliwie. Dodac pokrojony w polplasterki por i dusic kilka minut.
Warzywa zalac woda i dodac 2 kostki rosolowe. Ziemniaki pokroic w kostke i dodac do zupy, zagotowac. Kiedy ziemniaki beda miekkie dodac mrozony groszek i gotowac kilka minut. Zupe zmiksowac blenderem na gladki krem. Doprawic sola, pieprzem i tymiankiem. Podawac z pieczywem lub grzankami.