Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna :)
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 488
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 488
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Składniki
W garnku rozgrzac oliwe. Por i cebule pokroic drobno i zeszklic na oliwie. Dodac pokrojony w polplasterki por i dusic kilka minut.
Warzywa zalac woda i dodac 2 kostki rosolowe. Ziemniaki pokroic w kostke i dodac do zupy, zagotowac. Kiedy ziemniaki beda miekkie dodac mrozony groszek i gotowac kilka minut. Zupe zmiksowac blenderem na gladki krem. Doprawic sola, pieprzem i tymiankiem. Podawac z pieczywem lub grzankami.