Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ,prawdziwie polska zupa z prawdziwków.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 188
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2239
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 516
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 188
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2239
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 516
Składniki
Grzybki oczyścić,umyć szybko pod bieżącą wodą.Pokroić na części.
Masło rozpuścić w garnku,w którym gotujesz zupę
Grzybki włożyć do garnka i zesmażyć na maśle mieszając,żeby nie przywarły
Podlać wodą dołożyć sól,pieprz,vegetę,Gotować ok.30min
Zatrzepać wodą z mąką,ponownie doprowadzić do wrzenia
Dodać śmietanę i posiekaną pietruszkę.Jeśli zupa jest mało kwaśna doprawić sokiem z cytryny.Dodać łyżkę masła.Podawać z makaronem typu wstążki,łazanki.SMACZNEGO!!
Uwaga! Zupę można serwować w Wigilię wykorzystując prawdziwki mrożone(ja tak robię)