Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na upalne letnie dni
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4253
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11602
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6630
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5528
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13715
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4253
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11602
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6630
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5528
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13715
Składniki
Umyć, obrać i pokroić pomidory na kawałki.
Umyć dobrze paprykę i pokroić ją.
Pokroić chleb na cienkie kromki, aby łatwiej je było rozdrobnić.
Włożyć do dzbanka miksera wszystkie składniki i zmiksować aż do uzyskania jednolitej masy o konsystencji majonezu lub gęstego kremu.
Przechowywać salmorejo w lodówce. Podawać na zimno, polewając odrobiną oliwy z oliwek.