Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapchajdziura- czyli szybki i niedrogi pomysł na wrzucenie czegoś do żołądka...
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4482
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1509
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4482
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1509
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Składniki
Warzywa pokroic w dosc spora kostke, wrzucic do rondla z gotujaca sie woda i dodac kostki rosolowe, poddusic przez 10 min.
Przyprawy i czosnek wrzucic na patelnie by sie uprazyly i dodac kielbaske pokrojona w kostke, chwile podsmazyc.
Przyprawiona kiełbaske dodac do warzyw i dokladnie wymieszac. Na koniec dodac przecier i wymieszac jescze raz. Poddusic przez ok 20 min. Podawac z pieczywem badz ryzem lub co kto ma. Smacznosci:)