Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapchajdziura- czyli szybki i niedrogi pomysł na wrzucenie czegoś do żołądka...
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4385
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11918
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5599
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4385
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11918
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5599
Składniki
Warzywa pokroic w dosc spora kostke, wrzucic do rondla z gotujaca sie woda i dodac kostki rosolowe, poddusic przez 10 min.
Przyprawy i czosnek wrzucic na patelnie by sie uprazyly i dodac kielbaske pokrojona w kostke, chwile podsmazyc.
Przyprawiona kiełbaske dodac do warzyw i dokladnie wymieszac. Na koniec dodac przecier i wymieszac jescze raz. Poddusic przez ok 20 min. Podawac z pieczywem badz ryzem lub co kto ma. Smacznosci:)