Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4102
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11236
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6462
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5458
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13462
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5233
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4102
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11236
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6462
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5458
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13462
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5233
Składniki
Ziemniaki obrac,pokroic w kostkę ,wrzucic do garnka,zalac wodą,dodac sól,gotowac.
Umyte grzyby rozdrobnic ,małe w całości, sparzyc wrzątkiem aby nie były gorzkie,wrzucic na masło,poddusic,wrzucic do wody z ziemniakami.
Jak ziemniaki będą miękkie podkłócic zupę śmietaną,dosypac pieprzu a już na talerzu zieleniny.Najlepszy jest koperek.