Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 725
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1492
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6023
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8897
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 725
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1492
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6023
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8897
Składniki
Mięso pokroić w krótkie paski, posolić i mieszając podsmażyć na 2 łyżkach oleju. Przełożyć do garnka.
Na patelnię wlać resztę oleju, rozgrzać i obsmażyć mrożone warzywa. Dodać do garnka z mięsem.
Wlać bulion, dodać pokrojone wcześniej namoczone we wrzątku grzyby. Zagotować. Zmniejszyć ogień. Gotowac 5-7 min.
Pod koniec gotowania przyprawić solą, imbirem i sosem sojowym.
Podawać z makaronem