Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 220
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 945
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4041
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 220
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 945
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4041
Składniki
Mięso pokroić w krótkie paski, posolić i mieszając podsmażyć na 2 łyżkach oleju. Przełożyć do garnka.
Na patelnię wlać resztę oleju, rozgrzać i obsmażyć mrożone warzywa. Dodać do garnka z mięsem.
Wlać bulion, dodać pokrojone wcześniej namoczone we wrzątku grzyby. Zagotować. Zmniejszyć ogień. Gotowac 5-7 min.
Pod koniec gotowania przyprawić solą, imbirem i sosem sojowym.
Podawać z makaronem