Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa chińska

Zupa chińska

Autor:

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 144

Dodano:

Odsłon: 483

...

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Zupa chińska

Przygotowanie

  1. Mięso pokroić w krótkie paski, posolić i mieszając podsmażyć na 2 łyżkach oleju. Przełożyć do garnka.

  2. Na patelnię wlać resztę oleju, rozgrzać i obsmażyć mrożone warzywa. Dodać do garnka z mięsem.

  3. Wlać bulion, dodać pokrojone wcześniej namoczone we wrzątku grzyby. Zagotować. Zmniejszyć ogień. Gotowac 5-7 min.

  4. Pod koniec gotowania przyprawić solą, imbirem i sosem sojowym.

  5. Podawać z makaronem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń