Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7803
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 270
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2965
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7803
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 270
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2965
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Składniki
Mięso pokroić w krótkie paski, posolić i mieszając podsmażyć na 2 łyżkach oleju. Przełożyć do garnka.
Na patelnię wlać resztę oleju, rozgrzać i obsmażyć mrożone warzywa. Dodać do garnka z mięsem.
Wlać bulion, dodać pokrojone wcześniej namoczone we wrzątku grzyby. Zagotować. Zmniejszyć ogień. Gotowac 5-7 min.
Pod koniec gotowania przyprawić solą, imbirem i sosem sojowym.
Podawać z makaronem