Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa smaczna i pożywna na zimowe dni.
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 286
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 48
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 286
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 48
Składniki
skrzydełka, pokrojone w kostke ziemniaki, marchewkę i pietruszkę utartą, zalać ok. 1l wody i gotować do miekkości warzyw. Dodać fasolę razem z zalewą ( nie odsączać), majeranek,pogotowac 10 min, Dodac pomidory i podsmażone pieczarki. doprawić do smaku.