Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9599
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1108
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4441
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 221
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20905
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9599
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1108
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4441
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 221
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20905
Składniki
mieso myjemy i oczyszczamy wrzucamy do garnka z woda i troszke soli.Czekamy az zbiora sie szumy i wybieramy calosc.Gdy szumy zostana zebrane wrzucamy ziele ang.liscie laurowe, pieprz ziarnisty, pore wczesniej umyta.Ziemniaki obieramy i kroimy w kostke.Nastepnie pore wyciagamy i wrzucamy mieszanke jarzynowa, ziemniaki w kostke i przyprawy do smaku.Po zagotowaniu sie zupy dodajemy smietane przy podawaniu.Smacznego!!!