Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle pożywna, sycąca, a przede wszystkim jest KOPALNIĄ WITAMIN!!:D
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Składniki
Do gotującego się wywaru dodajemy oczyszczone warzywa. Po 10 minutach dodajemy groszek. Gotujemy tak długo, aż warzywa będą miękkie. Po ugotowania przekładamy wszystkie warzywa do osobnego naczynia i miksujemy.
Dodajemy posiekany czosnek i przyprawy. Następnie dolewamy bulion pozostały z gotowania- dolewamy go tyle, aby konsystencja zupy nam odpowiadała( powinna osiągnąć konsystencję lekkiego kremu). Doprawiamy śmietanką do smaku i podajemy;) najlepiej smakuje z grzankami wykonanymi z czerstwej bułki podsmażanej na maśle.