Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle pożywna, sycąca, a przede wszystkim jest KOPALNIĄ WITAMIN!!:D
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Do gotującego się wywaru dodajemy oczyszczone warzywa. Po 10 minutach dodajemy groszek. Gotujemy tak długo, aż warzywa będą miękkie. Po ugotowania przekładamy wszystkie warzywa do osobnego naczynia i miksujemy.
Dodajemy posiekany czosnek i przyprawy. Następnie dolewamy bulion pozostały z gotowania- dolewamy go tyle, aby konsystencja zupy nam odpowiadała( powinna osiągnąć konsystencję lekkiego kremu). Doprawiamy śmietanką do smaku i podajemy;) najlepiej smakuje z grzankami wykonanymi z czerstwej bułki podsmażanej na maśle.