Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa meksykańska z awokado"
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 167
Pyszne ciasto bez pieczenia, na petitkach, z kremowym, budyniowym nadzieniem...
Odsłon: 463
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 27
Przepis dnia
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 2824
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 167
Pyszne ciasto bez pieczenia, na petitkach, z kremowym, budyniowym nadzieniem...
Odsłon: 463
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 27
Przepis dnia
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 2824
Składniki
Cebule i papryki pokrój w kostkę. Cebulę zeszklij na oleju, dodaj mięso, majeranek, smaż 15 minut. Włóż papryki, smaż 10 minut. Wlej 1,2 l wody, dodaj liście laurowe, ziele angielskie. Całość duś 20 minut.
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory, koncentrat pomidorowy, fasolę i kukurydzę. Zupę przypraw do smaku. Gotuj ją na małym ogniu przez 30 minut. Gotową podawaj z plastrami awokado, udekorowaną posiekaną natką pietruszki.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień