Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna! rozgrzewająca.. nic więcej nie powiem :)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 84
Dziś do pracy.
Odsłon: 110
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 116
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15387
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 84
Dziś do pracy.
Odsłon: 110
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 116
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15387
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Składniki
Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojony w kostkę boczek lub wędzonkę. Kolejno dodajemy obrane i pokrojone w kostkę: marchew, seler, cebulę i ziemniaki.
Smażymy, mieszając przez 15 minut. Następnie zalewamy 6 szklankami wody, dodajemy pokrojoną w paski cukinie, drobno posiekaną kapustę i wsypujemy ryż. Doprawiamy solą i gotujemy tak długo, aż ryż będzie prawie miękki. Następnie dodajemy koncentrat, groszek, żółty ser, starty czosnek i pokrojone zioła, sól i pieprz do smaku. Gotujemy przez 5 minut i podajemy.