Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna! rozgrzewająca.. nic więcej nie powiem :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34114
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1292
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34114
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1292
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Składniki
Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojony w kostkę boczek lub wędzonkę. Kolejno dodajemy obrane i pokrojone w kostkę: marchew, seler, cebulę i ziemniaki.
Smażymy, mieszając przez 15 minut. Następnie zalewamy 6 szklankami wody, dodajemy pokrojoną w paski cukinie, drobno posiekaną kapustę i wsypujemy ryż. Doprawiamy solą i gotujemy tak długo, aż ryż będzie prawie miękki. Następnie dodajemy koncentrat, groszek, żółty ser, starty czosnek i pokrojone zioła, sól i pieprz do smaku. Gotujemy przez 5 minut i podajemy.