Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7551
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2573
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7551
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2573
Składniki
Ubic sztywną pianę z białek,dodając pod koniec ubijania trochę cukru
Mleko zagotować do wrzącego wkładac łyżka pianę,po chwili gotowania wyjmować ją łyżką cedzakową na talerz
Żółtka utrzeć z cukrem do białości ,po czym po trochu wlewać do nich gorące mleko ,nie przerywając ucierania
Dodać cukier waniliowy lub utartą w moździerzu wanilię, Rozlewać zupę - gorącą lub ostudzoną- na talerze z piankami