Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A oto prosty przepis na zupę pomidorową. Każdy pewnie ma swój ulubiony smak tejże popularnej zupy, a ja przedstawiam ją w swojej wersji. - odmrożona porcja rosołu (jak gotuję rosół to gotuję duży garnek i częśc rosołu dzielę na pojemniki i zamrażam w ten sposób uzyskując bazę do różnych zup co sprawia, że obiad jest gotowy szybciej) - 4 łyżeczki koncentratu pomidorowego - 1 łyżka słodkiej papryki - 1 łyżka keczupu pikantnego - 4 łyżki śmietany - sól - pieprz - makaron, ryż, groszek ptysiowy (do wyboru) Do garnka wlewany odmorożoną porcję gotowego rosołu. Dodajemy pozostałe składniki oprócz śmietany i gotujemy 15-20 minut. W kubku mieszkamy śmietanę z zupą (1 łyżka wazowa) i zabielamy całą zupę w garnku. I GOTOWE
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6269
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1938
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6269
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1938
 
         
         
                Składniki
Do garnka wlewany odmorożoną porcję gotowego rosołu. Dodajemy pozostałe składniki oprócz śmietany i gotujemy 15-20 minut. W kubku mieszkamy śmietanę z zupą (1 łyżka wazowa) i zabielamy całą zupę w garnku. I GOTOWE