Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A oto prosty przepis na zupę pomidorową. Każdy pewnie ma swój ulubiony smak tejże popularnej zupy, a ja przedstawiam ją w swojej wersji. - odmrożona porcja rosołu (jak gotuję rosół to gotuję duży garnek i częśc rosołu dzielę na pojemniki i zamrażam w ten sposób uzyskując bazę do różnych zup co sprawia, że obiad jest gotowy szybciej) - 4 łyżeczki koncentratu pomidorowego - 1 łyżka słodkiej papryki - 1 łyżka keczupu pikantnego - 4 łyżki śmietany - sól - pieprz - makaron, ryż, groszek ptysiowy (do wyboru) Do garnka wlewany odmorożoną porcję gotowego rosołu. Dodajemy pozostałe składniki oprócz śmietany i gotujemy 15-20 minut. W kubku mieszkamy śmietanę z zupą (1 łyżka wazowa) i zabielamy całą zupę w garnku. I GOTOWE
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 917
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4156
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 137
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 646
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3489
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 711
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 917
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4156
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 137
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 646
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3489
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 711
Składniki
Do garnka wlewany odmorożoną porcję gotowego rosołu. Dodajemy pozostałe składniki oprócz śmietany i gotujemy 15-20 minut. W kubku mieszkamy śmietanę z zupą (1 łyżka wazowa) i zabielamy całą zupę w garnku. I GOTOWE