Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa pomidorowa - krem z ryzem

Zupa pomidorowa - krem z ryzem

Autor:

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 1628

Dodano:

Odsłon: 1505

Niby zwykla pomidorowka, a jednak troszke inna. Polecam!

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Cebule drobno posiekac, marchew i seler zetrzec na tarce o grubych oczkach. Na patelni rozgrzac oliwe z oliwek i maslo, wrzucic warzywa i zabek czosnku, chwilke poddusic posypac maka i zasmazyc.Wrzucic do wrzacego bulionu, dodac koncentrat pomidorowy, gotowac az marchewka bedzie miekka, dodac przyprawy, mozna tez doprawic odrobina Maggi.Podawac ze smietanka.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń