Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby zwykla pomidorowka, a jednak troszke inna. Polecam!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4813
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13070
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7347
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4813
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13070
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7347
Składniki
Cebule drobno posiekac, marchew i seler zetrzec na tarce o grubych oczkach. Na patelni rozgrzac oliwe z oliwek i maslo, wrzucic warzywa i zabek czosnku, chwilke poddusic posypac maka i zasmazyc.Wrzucic do wrzacego bulionu, dodac koncentrat pomidorowy, gotowac az marchewka bedzie miekka, dodac przyprawy, mozna tez doprawic odrobina Maggi.Podawac ze smietanka.