Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewa, gdyż Mikołaj pracuje ciężko w zimę, jest sycąca, bo Mikołaj ma brzuszek, jest tajemnicza i wyjątkowa jak ten dzień kiedy staruszek z brodą rozdaje prezenty.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6992
Polecam.
Odsłon: 139
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5330
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2513
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6992
Polecam.
Odsłon: 139
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5330
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2513
Składniki
1)Mięso kroimy w kostkę i smażymy na patelni.
2)Dodajemy przyprawę gulaszową, sól, pieprz i smażymy, co jakiś czas przewracając mięsko.
3)W międzyczasie obieramy włoszczyznę, część kroimy w kostkę, część ścieramy na tarce.
4)Paprykę kroimy w paski, a paprykę Pepperoni w talarki.
5)Do garna wrzucamy wszystkie składniki, zalewamy wodą, aby przykryła całość, dodajemy czosnek.
6)Gotujemy co jakiś czas mieszając.
7)Pod koniec gotowania dodajemy Passatę, ketchup lub koncentrat pomidorowy.