Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewa, gdyż Mikołaj pracuje ciężko w zimę, jest sycąca, bo Mikołaj ma brzuszek, jest tajemnicza i wyjątkowa jak ten dzień kiedy staruszek z brodą rozdaje prezenty.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10364
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12800
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4561
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10364
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12800
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4561
Składniki
1)Mięso kroimy w kostkę i smażymy na patelni.
2)Dodajemy przyprawę gulaszową, sól, pieprz i smażymy, co jakiś czas przewracając mięsko.
3)W międzyczasie obieramy włoszczyznę, część kroimy w kostkę, część ścieramy na tarce.
4)Paprykę kroimy w paski, a paprykę Pepperoni w talarki.
5)Do garna wrzucamy wszystkie składniki, zalewamy wodą, aby przykryła całość, dodajemy czosnek.
6)Gotujemy co jakiś czas mieszając.
7)Pod koniec gotowania dodajemy Passatę, ketchup lub koncentrat pomidorowy.