Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1296
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 121
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 53
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1296
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 121
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 53
Składniki
Ugotować wywar z podudzia z marchewką, solą i ziarnkami pieprzu, ja dodaje kostkę rosołową, ale nie jest to konieczne. Wywar podsypać kaszką manną.Dodać pokrojone szparagi wraz z główkami, gotować aż wszystko zmięknie.
Po zagotowaniu doprawić, dodać szczypiorek, zalać śmietanką. Podawać z tartym złotym serem i grzankami.