Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb gryczany z mąki białej gryczanej na zakwasie. Zakwas zrobiłam z mąki ow...
Odsłon: 1261
Tak proste w przygotowaniu a tak smaczne. Wyobraź sobie grzankę posmarowaną t...
Odsłon: 55
Chleb gryczany z mąki białej gryczanej na zakwasie. Zakwas zrobiłam z mąki ow...
Odsłon: 1261
Tak proste w przygotowaniu a tak smaczne. Wyobraź sobie grzankę posmarowaną t...
Odsłon: 55
Składniki
Ugotować wywar z podudzia z marchewką, solą i ziarnkami pieprzu, ja dodaje kostkę rosołową, ale nie jest to konieczne. Wywar podsypać kaszką manną.Dodać pokrojone szparagi wraz z główkami, gotować aż wszystko zmięknie.
Po zagotowaniu doprawić, dodać szczypiorek, zalać śmietanką. Podawać z tartym złotym serem i grzankami.