Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9927
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2570
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1699
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 635
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3816
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9927
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2570
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1699
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 635
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3816
Składniki
Mięso umyć, włożyć do garnka wraz z warzywami i grubo krojony czosnek. Ugotować rosołek. Wegetarianie mogą przyjąć wersję bez mięsa.
Wyjąć mięso. Do rosołu dodać szpinak. jeśli nie był wcześniej rozmrożony, mieszać cały czas zupę łyżką. Gotować przez ok. 20 minut na wolnym ogniu. Ugotować jajka na twardo
Zupę doprawić solą i pieprzem. Następnie zaprawić śmietaną. Można zmiksować, wtedy rosół nie oddziela się od szpinaku. Podawać z jajkami na gorąco lub na zimno. Fajnie wyglądają przepiórcze jaja w tej zupce.