Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 523
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 115
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 192
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 157
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 523
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 115
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 192
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 157
Składniki
Pokroic miazsz z dyni.
Na oleju podsmazyc krocitko imbir i galke muszkatolowa,dodac szalotki i zeszklic je.
W osobnym garnku przesmazyc dynie i ziemniaki,zalac woda,dodac kostki rosolowe ,imbir i galke muszkatolowa z szalotkami i gotowac okolo 25 min.
Doprawic cukrem i sokiem z cytryny.
Po przestygnieciu zmiksowac.Doprawic sola i piprzem.
Podawac z grzankami czosnkowymi,albo gesta smietana,albo posypana wiorkami ementalera.