Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 14643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8782
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 648
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8278
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 14643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8782
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 648
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8278
Składniki
Pokroic miazsz z dyni.
Na oleju podsmazyc krocitko imbir i galke muszkatolowa,dodac szalotki i zeszklic je.
W osobnym garnku przesmazyc dynie i ziemniaki,zalac woda,dodac kostki rosolowe ,imbir i galke muszkatolowa z szalotkami i gotowac okolo 25 min.
Doprawic cukrem i sokiem z cytryny.
Po przestygnieciu zmiksowac.Doprawic sola i piprzem.
Podawac z grzankami czosnkowymi,albo gesta smietana,albo posypana wiorkami ementalera.