Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa z truskawek"
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4986
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13479
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5855
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7574
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4986
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13479
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5855
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7574
Składniki
Do garnka wlej wodę, dodaj wino oraz połowę truskawek. Dołóż cynamon i wanilię. Całość zagotuj i dopraw cukrem. Na patelni z oliwą podsmaż pokrojony filet.
Następnie zmiksuj odłożone truskawki i wrzuć do garnka, wymieszaj. Zupę rozlej do talerzy, włóż po kawałku mięsa. Udekoruj rozmarynem.Źródło: Na żywo