Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z wiśniami"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 69
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 177
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 802
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 69
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 177
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 802
Składniki
Odlej pół szklanki wody. Resztę zagotuj z cynamonem i goździkami. Wiśnie umyj i wydryluj. Wrzuć do wody. Gotuj 5 minut. Dosłodź. Do odlanej wody dodaj mąkę ziemniaczaną. Wymieszaj, żeby nie było grudek. Wlej do zupy i zagotuj.
Oddzielnie ugotuj makaron. Podawaj z lekko ciepłą zupą i kleksem jogurtu greckiego.Źródło: Takie jest życie