Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 920
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 57
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 126
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 147
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 920
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 57
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 126
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 147
Składniki
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem, dodaj olej oraz przesianą mąkę z proszkiem i budyniem, na koniec dodaj pastę lub ekstrakt waniliowy. Formę na babkę z kominem posypuj masłem i posyp bułką tartą. Wlej babkę i wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 st. Piec około 35 lub do suchego patyczka. Po upieczeniu posyp cukrem pudrem.