Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasteczka bananowe"
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Banany obierz, pokrój w plasterki. Każdy zanurz w uprażonym sezamie. Ułóż je na natłuszczonej patelni. Smaż chwilę.
Cynamon wymieszaj z wodą, mlekiem, miodem. Wlej na patelnię i smaż, aż sos oblepi banany. Posyp orzechami.
<strong>Przepis nadesłała Jolanta Główka z Chorzowa</strong>Źródło: Takie jest życie