Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasteczka bananowe"
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Składniki
Banany obierz, pokrój w plasterki. Każdy zanurz w uprażonym sezamie. Ułóż je na natłuszczonej patelni. Smaż chwilę.
Cynamon wymieszaj z wodą, mlekiem, miodem. Wlej na patelnię i smaż, aż sos oblepi banany. Posyp orzechami.
<strong>Przepis nadesłała Jolanta Główka z Chorzowa</strong>Źródło: Takie jest życie